Hackade konton

Vet du att det går att hitta inloggningsuppgifter online till miljontals hackade konton – bara i Sverige? Idag är det inte ovanligt att man får ett kapat konto på exempelvis sociala medier. Och det är minst sagt obehagligt när det helt plötsligt börjar publiceras bilder eller text i ens flöde. För att inte tala om den skada som kan ske för de som har de sociala kanalerna som en inkomstkälla eller då ett bankkonto blir kapat.

På ProtectMe hjälper vi våra kunder att känna sig tryggare i vardagen genom att ha sina konton bevakade. Har du råkat ut för hackade konton eller vill du ha en tjänst som varnar dig om det verkar som om någon försöker göra intrång? Då är du välkommen att höra av dig till oss.

Vad bevakar ProtectMe?

personnummer id-bevakning

Personuppgifter

Du får larm i realtid så att du kan agera snabbt om någon tar en kreditupplysning för att t.ex. köpa varor eller registrera abonnemang med ditt personnummer.

inloggningsuppgifter id-bevakning

Inloggningsuppgifter

Du får larm i realtid så att du kan byta lösenord vid misstänkt intrång. Någon kan t.ex. utge sig för att vara du genom att använda dina inloggningsuppgifter.

ekonomiska uppgifter id-bevakning

Ekonomiska uppgifter

Du får larm i realtid vid misstänkt kortbedrägerier eller dubbeldragning. Bevaka dina kort och kontrollera dina utgifter. Följ också din kreditscore.

“Det känns tryggt att veta att alla mina uppgifter är bevakade. Det gör att jag kan släppa min oro, jag vet att det flaggas direkt om något händer.”
Johan, användare ID-Bevakning

ID-bevakar

Kontinuerlig bevakning i realtid av känsliga uppgifter såsom digitala konton, bankkonton, kontokort och e-postadresser.

Larmar

Med vårt automatiska larmsystem varnar vi vid misstanke om en potentiell ID-stöld, eller ett bedrägeri. Det sker via vår klient, e-post eller telefon.

Support

ProtectMe ID-Bevakning är en personlig tjänst. Vi finns tillgängliga för att hjälpa våra kunder för att bevaka sin identitet mot eventuellt missbruk.

Välj din ID-Bevakning.

 • Premium
  99 kr/mån
  • 12 mån bindningstid (total kostnad 1 188 kr)
  • 1 identitet som är bevakad
  • Direktbevakning av dina kort och bankkonton
  • Direktbevakning av dina digitala konton
  • Direktbevakning av dina myndighetsdata
  • Spärrar ditt personnummer vid ett bedrägeriförsök hos Sveriges alla kreditupplysningsföretag
  • Sms och e-postlarm vid misstänkt intrång
  • Personlig support
  • Din ID-Bevakning aktiveras direkt

hackade kontonDirektvarningar vid kapat konto

Det är inte alla som upptäcker att de har ett kapat konto förrän skadan redan har hunnit gå ganska långt. Vi på ProtectMe har ett avancerat och kvalitetssäkrat system som övervakar våra kunders personnummer och konton för att säkerställa att de får varningar så fort något ser misstänkt ut.

Vi befinner oss mitt i den snabbväxande digitala arenan för säkerhet och personskydd och vi värnar om våra kunders personliga integritet och säkerhet.

Du kan prova på vår tjänst kostnadsfritt under 30 dagar för att få en bättre överblick över hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder sedan två olika paket, ett individuellt och ett som passar för en familj. Vår algoritm jobbar 24 timmar om dygnet – varje timme, varje sekund – för att kunna upptäcka om och när du blir hackad eller om något ser suspekt ut så fort som bara möjligt.

Är mitt lösenord hackat?

Många kommer till oss med en misstanke om att deras lösenord har blivit hackat. Som kund hos oss får du råd som kan hjälpa dig att vara proaktiv och minimera risken för att bli hackad och få ett kapat konto över huvud taget.

För oss är det viktigt att dela med oss av dessa kunskaper till våra kunder. Dagligen skannar vi av det som kallas ”Dark Web”, alltså den svarta marknaden på internet för lösenord och inloggningsuppgifter. Vi kombinerar operativt arbete med automatisk teknik för att göra vår tjänst så effektiv och säker som bara möjligt. Hittills har vi hittat 1 673 875 464 hackade lösenord och 965 139 587 stulna e-postadresser. Hör av dig till oss om du misstänker att du har ett kapat konto, vi ger alltid personlig hjälp via telefon och e-post.  

Nyckelord:
Hackade konton | Kapat konto

0
ANTAL POSTER I VÅR DATABAS
0
ANTAL E-POST ADRESSER HITTADE
Behöver du hjälp?

Använd formuläret och skicka ett mail till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Not readable? Change text.