Säkerhet på internet

Vill du surfa säkert och känna trygghet på internet? Då är du välkommen till oss på ProtectMe! Vi befinner oss i navet av den snabbt växande digitala säkerhetsarenan och vi identifierar löpande nya former av säkerhetsöverträdelser.

Vad bevakar ProtectMe?

personnummer id-bevakning

Personuppgifter

Du får larm i realtid så att du kan agera snabbt om någon tar en kreditupplysning för att t.ex. köpa varor eller registrera abonnemang med ditt personnummer.

inloggningsuppgifter id-bevakning

Inloggningsuppgifter

Du får larm i realtid så att du kan byta lösenord vid misstänkt intrång. Någon kan t.ex. utge sig för att vara du genom att använda dina inloggningsuppgifter.

ekonomiska uppgifter id-bevakning

Ekonomiska uppgifter

Du får larm i realtid vid misstänkt kortbedrägerier eller dubbeldragning. Bevaka dina kort och kontrollera dina utgifter. Följ också din kreditscore.

“Det känns tryggt att veta att alla mina uppgifter är bevakade. Det gör att jag kan släppa min oro, jag vet att det flaggas direkt om något händer.”
Johan, användare ID-Bevakning

ID-bevakar

Kontinuerlig bevakning i realtid av känsliga uppgifter såsom digitala konton, bankkonton, kontokort och e-postadresser.

Larmar

Med vårt automatiska larmsystem varnar vi vid misstanke om en potentiell ID-stöld, eller ett bedrägeri. Det sker via vår klient, e-post eller telefon.

Support

ProtectMe ID-Bevakning är en personlig tjänst. Vi finns tillgängliga för att hjälpa våra kunder för att bevaka sin identitet mot eventuellt missbruk.

Välj din ID-Bevakning.

 • Premium
  99 kr/mån
  • 12 mån bindningstid (total kostnad 1 188 kr)
  • 1 identitet som är bevakad
  • Direktbevakning av dina kort och bankkonton
  • Direktbevakning av dina digitala konton
  • Direktbevakning av dina myndighetsdata
  • Spärrar ditt personnummer vid ett bedrägeriförsök hos Sveriges alla kreditupplysningsföretag
  • Sms och e-postlarm vid misstänkt intrång
  • Personlig support
  • Din ID-Bevakning aktiveras direkt

trygghet på internetSurfa säkert i trygghet på internet

Vårt arbete går ut på att aktivt utveckla vår tjänst för ID-bevakning och för att skapa säkerhet på internet för våra kunder. Det som är grunden i vårt företag är de systemlösningar som ligger bakom vår säkerhetstjänst. Att kunna surfa mer säkert och känna trygghet på internet blir en allt viktigare faktor i människors vardag. Med vårt finkalibrerade har du större koll på eventuella intrång. Vi larmar våra kunder tidigt vid misstänkta överträdelser för att de snabbt ska kunna agera och minimera eventuella skador.

Därför är det viktigt att surfa säkert på internet

Vi delar alltid med oss av våra råd på vad du kan göra proaktivt för att öka din trygghet på internet. Gå gärna in redan nu och läs vår guide till hur du skapar ett säkrare lösenord – och hur du gör för att komma ihåg dem. Om man vill känna sig säker på nätet är det här ett bra sätt att börja på.

Säkerhet på internet

Det behövs ofta inte mer än ett personnummer för att en bedragare ska kunna ta ett lån i ditt namn, beställa varor som du kan bli skyldig att betala eller för att teckna långa och kostsamma abonnemang. Vårt system bevakar dina identitetsuppgifter i realtid och larmar direkt vid eventuell misstanke om ID-kapning.

Men vad kan du aktivt göra själv? Här följer några tips:

 • Lämna aldrig ut ditt personnummer om du inte vet vad det ska användas till.
 • Handla endast på betrodda webbplatser. Är du osäker på om e-handlaren är seriös? Handla någon annanstans.
 • Verkar gåvan för bra för att vara sann? Då är den troligen det också.
 • Kolla med din bank angående vilka säkerhetslösningar som gäller vid köp online.
 • Var försiktig med att ladda ner filer från okända webbplatser och källor. De kan innehålla infekterade filer som kommer åt dina inloggningsuppgifter.

Vårt mål är att hålla dig mer säker på nätet

Vi vill göra allt för att du ska känna mer trygghet på internet och med oss som din säkerhetsleverantör. Vi har därför alla våra serverhallar lokaliserade i Sverige och vi skyddar all information som samlas in mycket noga. Hallarna övervakas dygnet runt av såväl personal som videoövervakning och ett elektroniskt säkerhetslarm.

Vi har även installerat VESDA-system i våra serverhallar som upptäcker eventuell rökutveckling tidigt och som med hjälp av gasbaserade brandsläckare kan släcka bränder utan att skada den känsliga utrustningen.

Nyckelord:
Trygghet på internet | Surfa säkert | Säkerhet på internet

0
ANTAL POSTER I VÅR DATABAS
0
ANTAL E-POST ADRESSER HITTADE
Behöver du hjälp?

Använd formuläret och skicka ett mail till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Not readable? Change text.