Vi värnar om din säkerhet och integritet.

Vårt säkerhetsarbete

Vårt säkerhetsarbete

ProtectMe International AB, org.nr 559016-3217, (”ProtectMe”)  befinner sig i navet av den snabbväxande digitala säkerhetsarenan. Vi identifierar kontinuerligt nya former av säkerhetsöverträdelser och arbetat aktivt för att vidareutveckla vår ID-Bevakningstjänst. Hörnstenen i ProtectMe:s säkerhetstjänst är våra bakomliggande systemlösningar. Vi är stolta över vår omfattande databas med realtidskontakt och med betrodda uppgiftsleverantörer. Vårt finkalibrerade kvalitetssäkringssystem säkerställer att våra kunder larmas tidigt vid misstänkta överträdelser eller oegentligheter.

Vårt engagemang för din säkerhet och personliga integritet

ProtectMe är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter som du anger vid upprättande av ditt användarkonto (”Mitt ProtectMe”). Vid registrering av vår tjänst ber vi dig att tillhandahålla uppgifter som föranleder att du som privatperson kan identifieras. Ditt förtroende betyder allt för oss på ProtectMe och vi är måna om ditt integritets- och dataskydd. Vi skyddar därför din personliga information som du tillhandahåller oss med strikta regler för hantering av din data, vilket sker i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Du kan alltid kontakta oss angående frågor om integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till  oss på [email protected].

Vår ID-bevakning samt vår nya tjänst Hackad.se har framför allt säkerhet och integritet som grundpelare i utformningen av all mjukvara. Bland annat så råder vi alla våra kunder att använda sig av vår tvåfaktorsautentisering eller Mobilt BankID. Detta i syfte att åstadkomma en högre skyddsgrad avseende din kontoinformation och all annan personlig data som du laddar upp via Mitt ProtectMe.

Vår affärsidé är enkel. Vi tror på öppenhet och samverkan, därför är det viktigt för oss att vara öppna och tydliga med exakt vad som händer med din personliga information när du delar den med oss. Vi ber också om ditt tillstånd innan detta sker och när du vill radera eller begära ut din data så säger du bara till så ordnar vi det. Alla våra produkter är utformade efter hög säkerhet och integritet och det är därför vi endast hanterar exakt den information som är nödvändig för en ID-bevakning. Vi har inte heller tillåtit någon myndighet att få tillgång till våra servrar och vi kommer aldrig tillåta det i framtiden heller. Vi vet att ett förtroende inte är något man enkelt får, utan det är något man förtjänar och det är det som är vårt mål.

Vi drivs av tro på samverkan och möjligheten att utvecklas tillsammans med våra partners och användaren. Vi kämpar för att du ska få ha äganderätten över din egen identitet och för att ingen ska kunna använda sig av dina identitetsuppgifter. Då blir det extra viktigt att vi samarbetar tillsammans med de bästa säkerhetsexperterna i branschen inom just sitt respektive område.

Datalagring och fysisk säkerhet

ProtectMe skyddar all insamlad information för att förebygga obehörig åtkomst. Vi har flera serverhallar lokaliserade i Sverige med certifikaten: ISO 27001:2005 | ISO 9001:2008 | ISO 14001 | OHSAS 18001. Vi har dessutom dygnet runt-övervakning av personal på plats, CCTV-videoövervakning samt elektroniska säkerhetslarm.

Vårt löfte

ProtectMe garanterar att de personuppgifter du uppger, samt den datatrafik som genereras, ej kommer att användas i annat syfte än att tillandahålla dig vår tjänst. ProtectMe värnar om individuellt ägarskap och kontroll av egen data.

Kontakt

Protect Me International AB, org.nr 559016-3217, med sitt säte på Norrlandsgatan 7-9, 102 47 Stockholm, är personuppgiftsansvarig och ansvarar således för behandling av dina personuppgifter och är föremål för svensk dataskyddslagstiftning. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du annars har frågor angående integritets- och dataskydd kan du alltid nå oss på [email protected].

Besök gärna www.protectme.se för mer information om oss.

Behöver du hjälp?

Använd formuläret och skicka ett mail till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Not readable? Change text.