Skydda barn på internet

Att kontrollera barns surfande är idag det bästa sättet att skydda barn på internet, men det kan vara en svår uppgift. Vissa hemsidor kräver personuppgifter för att ge tillgång till allt material, via exempelvis en inloggning. Att lämna ifrån sig personliga uppgifter på internet ska alltid göras med försiktighet, då informationen kan hackas och lagras för att sedan användas vid intrång.

En bra riktlinje för ökad internetsäkerhet för barn är att försöka hålla en öppen dialog med dem om riskerna kring internet och varför man ibland behöver begränsa internet för barn. Men ibland räcker det inte riktigt till. Barn surfar ibland utan övervakning och framförallt när de blir äldre är det svårt att få en fullständig insyn på deras internetanvändning.

*Användarvillkor gäller.

Vad bevakar ProtectMe?

personnummer id-bevakning

Personuppgifter

Du får larm i realtid så att du kan agera snabbt om någon tar en kreditupplysning för att t.ex. köpa varor eller registrera abonnemang med ditt personnummer.

inloggningsuppgifter id-bevakning

Inloggningsuppgifter

Du får larm i realtid så att du kan byta lösenord vid misstänkt intrång. Någon kan t.ex. utge sig för att vara du genom att använda dina inloggningsuppgifter.

ekonomiska uppgifter id-bevakning

Ekonomiska uppgifter

Du får larm i realtid vid misstänkt kortbedrägerier eller dubbeldragning. Bevaka dina kort och kontrollera dina utgifter. Följ också din kreditscore.

“Det känns tryggt att veta att alla mina uppgifter är bevakade. Det gör att jag kan släppa min oro, jag vet att det flaggas direkt om något händer.”
Johan, användare ID-Bevakning

ID-bevakar

Kontinuerlig bevakning i realtid av känsliga uppgifter såsom digitala konton, bankkonton, kontokort och e-postadresser.

Larmar

Med vårt automatiska larmsystem varnar vi vid misstanke om en potentiell ID-stöld, eller ett bedrägeri. Det sker via vår klient, e-post eller telefon.

Support

ProtectMe ID-Bevakning är en personlig tjänst. Vi finns tillgängliga för att hjälpa våra kunder för att bevaka sin identitet mot eventuellt missbruk.

Välj din ID-Bevakning.

 • Premium
  99 kr/mån
  • 12 mån bindningstid (total kostnad 1 188 kr)
  • 1 identitet som är bevakad
  • Direktbevakning av dina kort och bankkonton
  • Direktbevakning av dina digitala konton
  • Direktbevakning av dina myndighetsdata
  • Spärrar ditt personnummer vid ett bedrägeriförsök hos Sveriges alla kreditupplysningsföretag
  • Sms och e-postlarm vid misstänkt intrång
  • Personlig support
  • Din ID-Bevakning aktiveras direkt

kontrollera barns surfandeSkydda ditt barn på internet

På ProtectMe kan vi hjälpa dig att kontrollera ditt barns inloggningsuppgifter genom vårt system som bevakar hela familjens identiteter online. Vår säkerhetstjänst utgörs av en systemlösning som kontinuerligt bevakar eventuella säkerhetsöverträdelser för alla som är anslutna till tjänsten.

När något ser misstänkt ut skickar vi ut larm till din e-post eller telefon så att du snabbt kan vidta åtgärder. Det här möjliggör att du har kontroll på ditt barns inloggningsuppgifter utan att kränka deras integritet.

I vår tjänst får du följande:

 • Ett premiumpaket för hela familjen.
 • Bevakning dygnet runt av såväl fysisk personal som vårt automatiserade system.
 • Bevakning på såväl internet som Dark Web, den svarta marknadsplatsen där de flesta av internets olagliga verksamheter finns.
 • Direktlarm vid misstänkta intrång.
 • Direktlarm när någon gör en kreditupplysning på dig eller någon i din familj.
 • Adressbevakning för att förhindra stulen identitet via post.
 • Myndighetsbevakning för att förhindra att dina uppgifter ändras hos de stora myndigheterna.
 • Operatörsbevakning för att förhindra att abonnemang tecknas i ditt eller ditt barns namn.

Kontroll på internet

Vi vet att det är viktigt att få personlig hjälp, allra helst när det gäller att skydda barn på internet. Därför kan du alltid kontakta oss via telefon eller e-post och få råd om hur du kan kontrollera ditt barns surfande och vad du gör vid en ID-stöld.

Vi kan bistå med kontaktinformation till alla instanser som behöver kontaktas och ger gärna förebyggande råd på vad man bör göra för att skydda hela familjens identiteter. Det gör att du lättare kan prata med ditt barn om internetsäkerhet och internetanvändning samtidigt som du kan vara trygg med att ha kontroll på ditt barn på internet.

Tjänsten börjar gälla så snart du har registrerat dig och dina familjemedlemmar. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar!

Nyckelord:
Kontrollera barns surfande | Skydda barn på internet

0
ANTAL POSTER I VÅR DATABAS
0
ANTAL E-POST ADRESSER HITTADE
Behöver du hjälp?

Använd formuläret och skicka ett mail till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Not readable? Change text.